Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stukkó Webáruház képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Stukkó Webáruház - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Stukkó Webáruház
Keresés
Találatok száma - 9 db
     Épületdísz webáruház

Épületdísz webáruház

Cégünk hungarocell alapanyagból gyárt bel- és kültéri épületdíszeket, stukkót. Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is, nincsenek méretbeli korlátok. Kültéri díszítőelemeinket EPS alapanyagú hungarocellből készítjük, natúr vagy kérgesített felülettel. A beltéri díszítéseket XPS alapanyagból gyártjuk, ami szép felületet eredményez! Látogasson el webáruházunkba és válasszon a széles termékkínálatunkból! Üdvözlettel: DEKOSTAR épületdíszek

 Bel- és kültéri épületdíszek

Bel- és kültéri épületdíszek

Hungarocell épületdíszek, homlokzati stukkók széles méret és forma választékkal! Szeretne egyedi díszlécet, stukkót? Mi elkészítjük Önnek egyedi elképzeléseit is! Termékeink: beltéri díszléc, kültéri díszléc, rozetta, hungarocell oszlop, hungarocell betű és minden amit hungarocellből lehet gyártani. Nincs méret és mennyiség korlát! Nézzen be hozzánk! Üdvözlettel : DekoStar Épületdíszek

Deco-Foam

Deco-Foam

Stukkó, díszléc, álmennyezet, 3d falpanel, figurák,szobrok webáruház. Beltéri és kültéri díszítőelemek tervezése,gyártása,webáruház.Országos kiszállítás. Vállaljuk egyedi szobrok, figurák, tárgyak, tervezését, gyártását kiállításokra, üzletekbe, rendezvényekre, kertekbe, irodákba, házakba. Legyen különleges céges dekorációja! 3D falpanel újdonság a belsőépítészetben. Különleges falburkolat.

DekoStar Stukkó Webáruház

DekoStar Stukkó Webáruház

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot.

Épületdíszítő elemek webáruháza!

Épületdíszítő elemek webáruháza!

A DekoStar polisztirol stukkókból mindenki megtalálja a számára megfelelő lakásdíszt az egészen kicsi egyszerűtől, a hatalmas mintás díszekig, beltérre és kültérre egyaránt. Kültéri díszléceink közül választhat natúr felületű lécet, de kérheti speciális, műgyantás kéreggel kezelt díszlécünket is.

hungarocell díszléc

hungarocell díszléc

Cégünk épületdíszítő elemeket készít hungarocell alapanyagból. Széles választékban kínálunk kültéri díszléceket, párkányokat, konzolokat, dekorelemeket, oszlopokat. Díszítőelemeinket natúr vagy kérgesített felülettel is elkészítjük.Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását rajz vagy fénykép alapján is rövid határidőn belül.Íves kivitelben is megrendelhető minden fajta hungarocell díszlécünk.

Hungarocell Stukkó Webáruház

Hungarocell Stukkó Webáruház

Beltéri és kültéri polisztirol díszléc webáruház! Miért jó ha tőlünk rendel? - az országban az egyik legolcsóbb webáruházunkba válogathat a termékeink közül - széles méret és forma választékkal állunk minden vásárló rendelkezésére - egyedi elképzelése van? Mi elkészítjük Önnek, akár beltéri, vagy kültéri díszítőelemről legyen szó - a megrendeléstől számított 24 órán belül szállítunk - telefonon is leadhatja rendelését - 15.000 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes házhoz szállítás, alatta 1.500 Ft / megrendelés - ingyenes tanácsadás - igény esetén a díszek felrakásában is tudunk segíteni.

Kültéri díszítő elemek

Kültéri díszítő elemek

A kültéri díszítő elemek és épületdíszek segítségével szebbé tehetjük házunk homlokzatát, ezáltal kiemelhetjük a környezetéből az épületet. Az ARNO épületdíszítés Kft által forgalmazott stukkók, kültéri díszítőelemek polisztirol alapanyagból készülnek, amelyet könnyű szállítani és beépíteni egyaránt. Webáruházunkban megtalálja az ablak-ajtó keretezéshez, szint elválasztáshoz szükséges díszítőléceket és párkányléceket is, emellett számos kiegészítő elemet vásárolhat, amelyekkel még egyedibbé teheti a homlokzatot: például oszloptalpak, konzolok, ékkövek, zárókövek, rozetták, mini stukkók. Emellett ötleteket is kaphat a kültéri díszítések kivitelezéséhez, kialakításához a Referencia galériában lévő képekből!

Látagosson el a stukkó webshopba

Látagosson el a stukkó webshopba

Stukkóknak nevezzük azokat a díszeket, amikkel egy szobát, egy homlokzatot, vagy csak egy ablakkeretet díszítünk...stb. Legyen a stukkó gipszből, esetleg műkőből, vagy a manapság divatos polisztirolból, minden díszt stukkónak nevezünk. A polisztirolnak vannak a legkedvezőbb tulajdonságai a többivel szemben, ezért ezentúl csak erről az anyagról beszélünk.

Tuti menü