Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stukkó hungarocellből beltérre képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Stukkó hungarocellből beltérre - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Stukkó hungarocellből beltérre
Keresés
Találatok száma - 5 db
Beltéri stukkók

Beltéri stukkók

Beltéri stukkók: - fali és mennyezeti polisztirol díszléc: 2 méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül, általában parapet lécként hasznosítják pl. színek elválasztása az oldalfalon és a mennyezeten. - saroklécek, holkerlécek beltérre: 2 méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül, az oldalfal és a mennyezet találkozását elfedő díszléc, segít a színek összehangolásában. - rejtett világításhoz díszléc, fénykábel: szintén 2 méter a hosszúsága és fehér xps polisztirol habból készülnek, ezek a polisztirol díszlécek rejtett világítás kialakításához használhatóak. Dekoratív kiegészítői a lakásnak, melyek könnyen felhelyezhetőek.

Épületdíszítő elemek, stukkók

Épületdíszítő elemek, stukkók

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot.

Gadeko épületdekor

Gadeko épületdekor

A Gadeko épületdekor külső-és belső épületdíszítő elemek gyártásával, felszerelésével foglalkozik már 1996 óta. Az elmúlt 14 év tapasztalata a garancia arra, hogy Önnek mint leendő vásárlónknak és minden kedves megrendelőnknek, aki az eltelt időszakban megtisztelt minket megrendelésével, hogy megbízhatóságot és megelégedettséget biztosíthassunk otthona, környezete megszépítéséhez, kiváló minőségű bel-és kültéri díszléceinkkel, díszítőelemeinkkel, egyszerű kiválaszthatóságukkal, megrendelhetőségükkel és rendkívül gyors, rugalmas kiszállításukkal.

Hungarocell díszítőelemek beltérre

Hungarocell díszítőelemek beltérre

Fali és mennyezeti polisztirol díszléc: 2 méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül, általában parapet lécként hasznosítják. pl. színek elválasztása az oldalfalon és a mennyezeten. Saroklécek, holkerlécek beltérre: 2 méter hosszúságú, a színe fehér és xps polisztirol habból készül, az oldalfal és a mennyezet találkozását elfedő díszléc, segít a színek összehangolásában.

Hungarocell Stukkó

Hungarocell Stukkó

Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat, párkányokat, feliratokat, A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is. Rajz vagy fénykép alapján, rövid határidőn belül elkészítjük az épületek díszítőelemeit, valamint vállaljuk műemlék, vagy műemlék jellegű épületek sérült, vagy hiányzó elemeinek legyártását, pótlását az eredetivel tökéletesen megegyező kivitelben ( igény esetén gipsz anyagból is). Boltívekre, íves falak is elkészítjük díszlécét! Íves kivitelben is megrendelhető minden fajta polisztirol díszlécünk!

Tuti menü