Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műkő épületszobrászat képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Műkő épületszobrászat - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Műkő épületszobrászat
Keresés
Találatok száma - 19 db
A természet exkluzív csodái

A természet exkluzív csodái

Telepeinken a vásárlók tájékoztatása, döntésének megkönnyítése érdekében az anyagok, beépítési módok és formák ismertetése céljából bemutató termeket alakítottunk ki. Itt megtekinthető a cégünk által forgalmazott anyagok teljes választéka, melyek többnyire raktárunkból azonnal elszállíthatók, ritkább anyagok esetében megrendelhetők.

Almási-stúdió

Almási-stúdió

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk szíves rendelkezésükre: - Baluszteres korlátok, - Ablakpárkányok, - Lépcsők, - Teraszszegélyek, - Oszlopok, - Kerítésfedlapok, - Támfalfedlapok, - Lábazatok, - Medenceszegélyek, - Kéményfedlapok (szabványméretben és egyedi méretek alapján), - Kukatárolók teteje, - Mohátlanítás, impregnálás, állagmegőrzés, régi és életveszélyes korlátok veszélytelenítése, felújítása, illetve cseréje.

Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft.

Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft.

A modern építészet a beton felé fordul. Nemcsak tartószerkezetként, hanem burkolatként, önmaga anyagszerűségét megmutató homlokzatképző felületként használja. Ez lehet helyszínen készülő monolit falfelület, és üzemben készülő, az épületre a burkolási munkafolyamat részeként felkerülő előregyártott betonlap, kéregpanel. Mi ezzel foglalkozunk.

Astone műkő

Astone műkő

Csináltass te is műkövet! Kíváncsi vagy hogyan tudnád ezt megtenni? A minőség is fontos számodra? Megbeszélünk egy időpontot, műköves kollégánk kimegy, felméri az igényeket elkészítjük rá a megoldást, akár egy nap alatt, aztán megbeszéljük a műköves munka kezdésének idejét, ütemtervét, megkezdődik a megrendelt lépcső, ablakpárkány, könyöklő, lábazat, kerítés, fedlap, fedkő, terasz, korlát készítése, felújítása, műkövezése, végül ellenőrzöd az elkészült műkő minőségét ...

Bavimpex Kft.

Bavimpex Kft.

A Bavimpex Kft. több mint tíz éve foglalkozik Magyarországon tradicionális márvány, gránit, agglomerát és kerámia forgalmazásával, feldolgozásával. Ez idő alatt európai szín- vonalú gépeink által az egyik legnagyobb burkolólap forgalmazókká váltunk.

Épkő Kft.

Épkő Kft.

A társaság szakmai elődje 1948-ban kezdte el működését állami vállalat formájában. A privatizációs folyamat megindulásakor a társaság is sorozatos átalakuláson ment keresztül. Cégünk, az Épületkőfaragó Kft. 1995. december végén alakult olyan formában, hogy külföldiek által privatizált cégből kivált mintegy 150 fővel. Ezzel a 150 fős saját állománnyal alakítottuk az Épkő Kft-t. A cég pillanatnyi létszáma 80 fő körül mozog, ebből a műszaki, a vezető és a gazdasági állomány kb. 20 fő. A többiek száma megoszlik az üzemi tevékenységben 50%-ra, 50% a helyszíni kivitelezésen dolgozik. Saját tervezőgárdánk van a kőburkolatok és díszítő-elemek megtervezésére. Folyamatosan foglalkoztatunk alvállalkozókat.

Épületszobrász Kft.

Épületszobrász Kft.

Rendkívüli Akciók! Rendszeresen jelentős Árengedménnyel kínálunk egyes termékeket, dísztárgyakat! Kérjük, látogasson el Bécsi úti Bemutatókertünkbe, vagy böngéssze át oldalainkat, ahol termékeink közt biztosan talál Ön is igényének megfelelő míves Kő-, Márvány-, és Bronztárgyakat!

Exceed műkő, stukkó

Exceed műkő, stukkó

Pej Norbertnek hívnak, 1979-ben születtem Várpalotán. Több éves tapasztalattal rendelkezem a műkő alapanyagú temékek gyártásában, és szakmai ismertségem fejlesztésére Budapesten elvégeztem egy ezzel kapcsolatos, épületszobrászati szakmát. Terveim között szerepel egy működő építőipari vállalkozás kialakítása, - még ha a mai gazdasági helyzet ezt nehezen is teszi lehetővé - s ezzel hétköznapivá tenni a máig háttérbe szorított, természetes alapanyagok felhasználásával gyártott, sokoldalú, impozáns termékeket. Építőipari műkőelemek: - gyártása - forgalmazása - kivitelezése Gyártás történhet: - rendelésre - felméréssel Felületi megmunkálás és szín igény szerint választható. A választható mintákat a menüben megtalálhatja. Termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból és megbízható technológiával készülnek, így: - bel és kültérben egyaránt jól alkalmazhatók - fagy és időtállóak - fényüket tartósan megőrzik - könnyen beépíthetők

Hochstrasser Miklós

Hochstrasser Miklós

Épület külső és lakás belső díszítését és ennek tervezését az ön igénye és elképzelése szerint megvalósítom termékeim gazdag választékából. Egyedi kivitelezést, formázást és ennek szakszerű készítését, szerelését garanciával vállalom. Termékeim természetes anyagból gipszből és kőből készülnek. A meg-meg újuló épületkultúra szerint.

Hirdetés
Horcsák András

Horcsák András

Cég története: Műkőkészítő szakmámat 1971-ben szereztem meg, majd 1972-ben kiváltottam a működési engedélyem, és otthon kezdtem kis vállalkozásom mely hosszú évek során fejlődött fel és jelenleg a Kondorosi Ipari Park egyik telephelyén 5500m2 -en dolgozunk 5 fő létszámmal.

Katicabogár Bt.

Katicabogár Bt.

Köszöntjük honlapunkon! Cégünk műkő-, márvány-, és gránittermékek szolgáltatásával -ezek nagy részének előállításával és eladásával- foglalkozik. Az 1993 óta működő vállalatunk a következő szolgáltatásokat nyújtja: műkő: korlátok (baluszterek), ablakkönyöklők, lépcsők, burkolatok, lábazatok, sírkövek, vázák, virágládák, kéményfedlapok és egyéb termékek márvány: könyöklők és egyéb lapok gránit: pultok, könyöklők, sírkövek és egyéb lapok.

Kert és Épületszobrászat

Kert és Épületszobrászat

Cégünk fő tevékenysége: Kőszobrászat, műkő termékek gyártása és forgalmazása. Kastélykorlátok (balusztrádok), kő- és műkő korlátok gyártása és helyszíni összeszerelése, szoborkert és szökőkút építése, emlékművek felújítása. Győr közelében, Nyúl községben található bemutatókertünkben több száz termékünkből választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is.

Lőri szobrászat

Lőri szobrászat

A vállalkozás 1998-ban alakult. Elsősorban Gipszstukkók gyártásával foglalkoztunk, majd műkőből készülő szobrok, szökőkutak folyamatos gyártásával, amelyekkel szebbé teheti házát és kertjét. Az összes tevékenységünket megtartva kitartó munkánk és kiváló viszonteladó partnereink segítségével kívánjuk elérni céljainkat.

Misplastik

Misplastik

Kedves látogató! Környezetünk (házunk, lakásunk és kertünk) szebbé tételéhez, hozzá tartozik az építőipari díszítőelemek egyre elterjedtebb használata, kül és beltérben egyaránt. Felidézhetjük a régi idők építészeti stílusait, vagy akár rövid időn belül az otthonunkba varázsolhatjuk a mediterrán országok lenyűgöző meleg hangulatát. Lelkesedésünknek és a szépérzékünk kibontakozására irányult terveinknek, sokszor a kereskedelemben kapható kész termékek árainak a megfizethetetlensége szab határt. Számolgatunk, osztunk és szorzunk, majd rádöbbenünk arra, hogy erre bizony még várnunk kell. Örömmel tudatom Önökkel, hogy találtam megoldást arra, hogy az otthonukat olyanná tegyék elfogadható áron, amilyennek azt szeretnék és megálmodták. Egy kis összefogás, kézügyesség, kreativitás és már is sok-sok pénzt takaríthatnak meg, nem is beszélve arról, hogy nap mint nap látják a kezük munkáját! Sok sikert és jó munkát kívánunk Önöknek!

Műkő bárhova

Műkő bárhova

Filozófiánk, hogy megbízható, szakszerű, igényes építőipari szolgáltatást nyújtani. Ennek érdekében olyan gondosan válogatott, tervező, és kivitelező szakember gárdával dolgozunk együtt, amely megfelelő garancia arra, hogy termékeinket bátran ajánljuk minden kedves érdeklődőnek. Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és a jövőben megrendelőink között üdvözölhetjük.

Műkő- és Épületszobrászat

Műkő- és Épületszobrászat

Műkő- és Épületszobrászat Köszöntjük kedves vásárlóinkat. Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek cégünket. A családi vállalkozás 1988-ban indult, kezdetben gipszből készült termékek (rozetták, stukkók, kaspók, festett szobrok, plakettok) volt a fő profil. Célkitűzésünk volt vásárlóink minél nagyobb választékkel történő kiszolgálása, a termékpaletta bővítése, és a minőségi javulás. A fejlődésnek köszönhetően 1992-ban újabb ágazat: a műkő termékek is bekerültek választékunkba. Az új termék előállítása még Európa más országaiban is nehézkes. A fokozatos kísérletezés és próbálkozás eredményeként 1997-től világszínvonalú műkő termékeket állítunk elő. Ennek tanúbizonysága új vásárlóink elégedettsége, és a sok visszatérő vevő, akik tartós bizalmukkal jutalmaznak. Ügyfeleink általában szívesen fogadják tanácsainkat, ötleteinket kertjeik és házaik díszítésére, hiszen családunk fő alapelvei a legjobb minőség és a legjobb kiszolgálás. Reméljük, továbbra is megtisztelnek bennünket bizalmukkal , és köszönjük, hogy termékeinkben örömüket lelik. Mi önöknek alkotunk!

Paulovicz műkőkészítő

Paulovicz műkőkészítő

Paulovicz Tamás műkőkészítő. 1998-óta, egyéni vállalkozóként dolgozom. Fő tevékenység az épületmunka, többek között előre gyártott és szűkség szerint helyszínen készített műkő. Épületmunkában Baluszter korlátot kínálunk nagy választékban: egyedi kivitelezés, változó méretekben, magasságban, fazonban. Már meglévő korlátok restaurálását és pótlását is vállaljuk. Régi épületekre egyaránt értendő.

Tuti menü