Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stukkó linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Stukkó képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 97 db
     Épületdísz webáruház

Épületdísz webáruház

Cégünk hungarocell alapanyagból gyárt bel- és kültéri épületdíszeket, stukkót. Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is, nincsenek méretbeli korlátok. Kültéri díszítőelemeinket EPS alapanyagú hungarocellből készítjük, natúr vagy kérgesített felülettel. A beltéri díszítéseket XPS alapanyagból gyártjuk, ami szép felületet eredményez! Látogasson el webáruházunkba és válasszon a széles termékkínálatunkból! Üdvözlettel: DEKOSTAR épületdíszek

 Bel- és kültéri épületdíszek

Bel- és kültéri épületdíszek

Hungarocell épületdíszek, homlokzati stukkók széles méret és forma választékkal! Szeretne egyedi díszlécet, stukkót? Mi elkészítjük Önnek egyedi elképzeléseit is! Termékeink: beltéri díszléc, kültéri díszléc, rozetta, hungarocell oszlop, hungarocell betű és minden amit hungarocellből lehet gyártani. Nincs méret és mennyiség korlát! Nézzen be hozzánk! Üdvözlettel : DekoStar Épületdíszek

 Beltéri és kültéri kőburkolat

Beltéri és kültéri kőburkolat

Kőburkolat, kőburkolatok: A Stegu kültéri kő utánzatú burkolatai természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek. A burkolólapok felidézik a természetben lévő különböző kövek alakját, színét és formáját. Kiválóan alkalmasak kerítések építésére, lábazatok, kandallók díszítésére és egyedi stílusú lakások és üzlethelyiségek kialakítására. A viszonylag könnyű elemeket elasztikus és diszperziós ragasztó felhasználásával ragaszthatjuk betonra, téglára, gázbetonra, Ytong-ra. A Stegu gipsz alapú burkolat kizárólag nedvességtől védett helyen alkalmazható. A burkolat emulziós festékkel festhető, illetve különböző mechanikai megmunkálásra alkalmas, akár fűrésszel is. Megfelelő (minőségi) ragasztó felhasználásával a gisz alapú elemek ragaszthatóak betonra, téglára, gázbetonra gipszkartonra. A gyártó mind a kül-, mind a beltéri burkolatokhoz kínál sarokelemeket is, így az élek kialakítása vágások nélkül megoldható.

 Gipszstukkó gyártás egyedi méretben is

Gipszstukkó gyártás egyedi méretben is

Gipszstukkó gyártás A gipszstukkóból készült díszlécek, épületdíszek még ma is nagyon divatosak, egyediek! Bármilyen mintával tudunk készíteni díszléceket! Ha a meglévőt szeretné pótolni, akkor eljuttat hozzánk egy darabot belőle, vagy ha egy teljesen más mintát szeretne, egy rajz is elég nekünk! Válasszon termékeink közül és mi elkészítjük Önnek gipszből! Kérjen árajánlatot!

 Homlokzatdíszek - homlokzatdíszítés

Homlokzatdíszek - homlokzatdíszítés

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

 Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

A külső és belső tereknek az árnyékolása hasznos kiegészítői napjainkban a régi, vagy modern családi házaknak, társasházaknak, üzemépületeknek, vagy irodáknak. Az árnyékolás tetszőleges beállításával érhetjük el, hogy mennyi fény jusson be az adott épületbe. Védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Tekintse meg termékeinket és biztos, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

A Gipsz Kannelura-Nova Társulat

A Gipsz Kannelura-Nova Társulat

A Gipsz Kannelura-Nova Társulat Napjainkban ismét napirendre került és fontos feladattá vált a régi épületállomány felújítása, a házak ellenszenves síkjainak dekorálása, évszázadok óta elismert és gazdag művészeti motívumok segítségével. Cégem alapításával otthonosabbá, ízlésesebbé szeretném tenni környezetünk, lakhelyünk világát. E nemes és természetes anyag felhasználásával felidézhetjük a múlt századok csodálatos és gazdag építőművészeti motívumait, hangulatvilágát. A díszítéstől szinte 'felöltöznek' a falak, megváltoznak a méretek, a helyiség arányaiban kedvezőbbé válik. A falszögletben végigfutó díszléc, rozetta és az ívekkel kombinált mennyezeti és fali keretek teljesen átalakítják a belső összképet.Ezzel az egyre divatosabb díszítésmóddal teheti Ön épületének homlokzatát, belső tereit ízlésesebbé, hangulatosabbá. Munkámat tapasztalt szobrászok közreműködésével végzem, katalógusunk kínálatával tesszük átláthatóbbá és könnyebbé választását. Cégünk vállalja külső és belső épületdíszek tervezését, gyártását és elhelyezését, továbbá szaktanácsadással tesszük könnyebbé Önnek a választást. Megrendelőink bizalmát termékeink szolid eleganciájával, megbízható minőségével és mérsékelt áraival igyekszünk elnyerni és megtartani. Szabó János ügyvezető

A stukkó meghatározása

A stukkó meghatározása

Stucco (olasz, ejtsd: sztukkó, sztukkmárvány v. műmárvány), gipszből, enyves vízből és festékből készült tömeg, mely megszáradva és csiszolva márvány kemény és márványfényű lapokat alkot. Falfelületek, oszloptörzsek stb. S.-val való borítási módja a következő: a falra legelőször egy 2-21/2 cm. vastag alapvakolatot tesznek, mely felerészben gipszből (újabban timsóval vagy bóraxszal preparált gipszből), felerészben pedig enyves vízzel kevert éles szemű homokból áll. Azután gipszből és enyves vízből pépet állítanak elő, melyet festékkel a megkívánt színre festenek. Erre az alapszínnél sötétebben vagy világosabban megfestett gipszpéppel ráviszik a márvány rajzait. Ahol fehér foltokat akarnak előállítani, oda tiszta gipszet hintenek és ezt a nedves masszába benyomkodják. Az erezeteket gipsz, festék és enyves víz egészen híg keverékéből akképpen készítik, hogy azt, a valódi márvány erezeteit utánozván, a kinyújtott masszába befecskendezik. Miután az így elkészített tömeg megszikkadt, lepénnyé nyújtják és darabokba vágják. Az egyes darabokat vízbe mártván, a már előbb jól megnedvesített alapvakolatra rakják és arra simítással rászorítják, miközben különös gondot fordítanak arra, hogy egységes, tömör és sík felületet nyerjenek.

A természet exkluzív csodái

A természet exkluzív csodái

Telepeinken a vásárlók tájékoztatása, döntésének megkönnyítése érdekében az anyagok, beépítési módok és formák ismertetése céljából bemutató termeket alakítottunk ki. Itt megtekinthető a cégünk által forgalmazott anyagok teljes választéka, melyek többnyire raktárunkból azonnal elszállíthatók, ritkább anyagok esetében megrendelhetők.

Hirdetés
Ablak stukkó, homlokzati díszek, homlokzatdíszítés

Ablak stukkó, homlokzati díszek, homlokzatdíszítés

Homlokzatdíszítési ötletek, tippek: - Egyszerű ablak keretezés - Ereszpárkány, ablakpárkány, kváder kocka - Díszes ablakkeret - Kapubejárat díszítése - Íves ablak díszítése - Átjárók extra díszítése - Extra ablak díszítés Címkék: homlokzati díszek, kültéri stukkók, homlokzatdíszítés, homlokzat díszek, kültéri díszlécek, polisztirol díszítőelemek, ablak stukkó, homlokzati díszítőelemek, ablak díszléc

Ábrahám kőfaragó

Ábrahám kőfaragó

Műhelyünk 1977 óta foglalkozik kőfaragással, műkőkészítéssel. Sírköveink, elsősorban egyedi tervezésűek, és az ország számos temetőjében megtalálhatóak. A sírköveken kívül, vállaljuk épületek külső, és belsőépítészeti kőmunkáit, a legszebb nemes kövekből, és kiváló minőségű műkövekből. Továbbá vállaljuk régi kövek felújítását, restaurálását, javítását.

Akciós kültéri ablakkeret díszléc

Akciós kültéri ablakkeret díszléc

Homlokzatok díszítésére használható elsősorban, az ablakok , ajtók keretezésére. Elegánsabb megjelenést érhet el, ha a nyílás közepére díszelemet használ. Expandált polisztirolból alapanyagból készül ez a termékünk, 2 méter hosszú szálakban. Már festésre előkészített, UV álló, műgyanta kötőanyagú bevonattal kérgesített felülettű, bordó színben. Felszerelés után várakozás nélkül bármely homlokzatfestékkel festhető a kívánt szín eléréséhez, ezzel jelentősen felgyorsíthatja a kivitelezés idejét, nem kell megvárni amíg a natúr polisztirol elemek esetében a több alkalommal ,helyszínen felhordott kérgesítő anyag megszárad és festhető lesz.

Alakart Ipar- és Képzőművészeti Kft.

Alakart Ipar- és Képzőművészeti Kft.

Kő. Bárhol is lelnek rá, a megbízhatóságot, folytonosságot, a természet erejét, a nemesség érzetét jelképezi; mindezen ismérveknek egy olyan kombinációját, amelyet egyetlen más természetes építőanyag sem nyújt. Jelenlétünk kezdeteitől egészen a 21. századig a kő menedék és szentély. A mai építészetben használt anyagok közül a kő az, amelyiket az emberiség a kezdetektől fogva használja. Az anyag, amely azóta sem változott csak a megmunkálás technikái, a felhasználás módjai, és ezáltal az alkalmazhatóságának területei bővültek. A templommá alkotott építmények hirdetik az istenek jelenlétét, a kőből épült erődítmények és paloták a hatalmon lévők erejét szimbolizálják. A görögök, rómaiak, egyiptomiak, aztékok és inkák épületei ma is csodaszámba mennek, és tudatják: a kő örök.

Almási-stúdió

Almási-stúdió

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk szíves rendelkezésükre: - Baluszteres korlátok, - Ablakpárkányok, - Lépcsők, - Teraszszegélyek, - Oszlopok, - Kerítésfedlapok, - Támfalfedlapok, - Lábazatok, - Medenceszegélyek, - Kéményfedlapok (szabványméretben és egyedi méretek alapján), - Kukatárolók teteje, - Mohátlanítás, impregnálás, állagmegőrzés, régi és életveszélyes korlátok veszélytelenítése, felújítása, illetve cseréje.

AltamirArt Kft.

AltamirArt Kft.

Cégünk a Spanyolország északi részén fekvő Altamira barlang után kapta nevét, ahol a paleolit kori ember a falakon lévő rajzokkal hagyta névjegyét' az utókorra . Ezeket az alkotásokat még napjainkban, a XXI. században is meg lehet csodálni. A maradandóság, tudatosság - amit a képek sugallnak felénk - vezérelt bennünket is abban, hogy olyan termékeket forgalmazzunk üzleteinkben amelyek hasonló értékeket képviselnek. Üzletünk elnevezése szimbolikus értelmet kapott, mivel termékeink sokfélesége egyedivé, harmonikussá varázsolja és kiemeli otthonát napjaink áradatából, tartósságukkal megteremtve továbbá a legmagasabb minőségi és esztétikai színvonal kézzelfogható valódiságát.

Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft.

Argomex Építészeti és Kereskedelmi Kft.

A modern építészet a beton felé fordul. Nemcsak tartószerkezetként, hanem burkolatként, önmaga anyagszerűségét megmutató homlokzatképző felületként használja. Ez lehet helyszínen készülő monolit falfelület, és üzemben készülő, az épületre a burkolási munkafolyamat részeként felkerülő előregyártott betonlap, kéregpanel. Mi ezzel foglalkozunk.

Arthitec Stúdió

Arthitec Stúdió

Az Arthitec Stúdió egy épületszobrász stúdió, amelynek két évtizedes szakmai múltja van, kiváló szakmai ismerettel, dinamikusan fejlődő fiatal munkatársaival a legkülönbözőbb igényeket is magas fokon ki tudja elégíteni, a vállalt feladatokat maximálisan tudja teljesíteni. Munkásságunkat az új, kihívásokat rejtő, valamint a régi, hagyományokat is figyelembe vevő módszer jellemzi. Tervezésnél és kivitelezésnél a megrendelő igényeit vesszük figyelembe. Több, mint száz családi ház,- étterem - üzlethelyiség -régi épület felújításánál, kivitelezésénél bizonyítottuk szakmai hozzáértésünket.

Tuti menü