Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hungarocell stukkó kültérre, homlokzatdísz, homlokzatra képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Hungarocell stukkó kültérre, homlokzatdísz, homlokzatra - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Hungarocell stukkó kültérre, homlokzatdísz, homlokzatra
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Homlokzatdíszek - homlokzatdíszítés

Homlokzatdíszek - homlokzatdíszítés

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek.

Akciós kültéri ablakkeret díszléc

Akciós kültéri ablakkeret díszléc

Homlokzatok díszítésére használható elsősorban, az ablakok , ajtók keretezésére. Elegánsabb megjelenést érhet el, ha a nyílás közepére díszelemet használ. Expandált polisztirolból alapanyagból készül ez a termékünk, 2 méter hosszú szálakban. Már festésre előkészített, UV álló, műgyanta kötőanyagú bevonattal kérgesített felülettű, bordó színben. Felszerelés után várakozás nélkül bármely homlokzatfestékkel festhető a kívánt szín eléréséhez, ezzel jelentősen felgyorsíthatja a kivitelezés idejét, nem kell megvárni amíg a natúr polisztirol elemek esetében a több alkalommal ,helyszínen felhordott kérgesítő anyag megszárad és festhető lesz.

Ereszpárkány

Ereszpárkány

Homlokzatot újít fel és nem tudja mit kezdjen omladozó párkányával, vagy új házának ereszpárkányát szeretné igényesen kialakítani? Ajánlatunk ereszpárkány felújítására! Ami megoldást jelenthet problémájára! Homlokzatfelújítás során az egész homlokzat megújul, általában mindenhová felkerül a hőszigetelés, a falakra polisztirol lap burkolat kerül, majd a üvegszövet hálóval erősített ragasztós felületbevonat elkészültével a végleges felületet adó vakolatréteg , mely hosszú időn át biztosítja a homlokzat szépségét, épségét. A homlokzat gyenge pontja az ereszpárkány marad, melyet általában csak a kivitelezés során csak kijavítgatnak...majd lefestik és kész. Aztán pár év múlva a falak még mindig tökéletes állapotúak lesznek, azonban a párkányon a vakolat elkezd repedezni, omladozni , mivel azon csak a hagyományos vakolat maradt - lehet a felújítást újra kezdeni!

Homlokzatdíszek, épületdíszítő elemek

Homlokzatdíszek, épületdíszítő elemek

Családi ház felújításakor, hőszigetelési munkákat követően gyakran felmerül az igény a homlokzat díszítésére. A polisztirolból készített épületdíszítő elemek nagy forma választékban kaphatóak, ami megkönnyíti a megfelelő dísz kiválasztását! Ablakdíszek, ajtódíszek, oszlopok, kültéri díszlécek, kérgesített díszlécek, ékkövek, kváderlapok polisztirolból, akár 3 napon belül az ANRO Épületdíszítés Kft-től!

Kültéri díszítőelemek

Kültéri díszítőelemek

A DekoStar hungarocell stukkó minőségi, kiváló alapanyagból készül! Dekoratív és lényegesen olcsóbb mint a gipszből készült termékek! Széles méret- és formaválaszték közül választhat, ezenfelül minden egyedi elképzelését megvalósítjuk! Nálunk nincs lehetetlen! Termékeink: Beltéri díszítőelemek: - fali és mennyezeti díszléc - sarok, holker díszléc - rejtett világításhoz díszléc, fénykábel- rozetta- álmennyezeti lapok Kültéri díszítőelemek:- homlokzati polisztirol díszléc, natúr - homlokzati polisztirol díszléc, kérgesített - íves díszléc, stukkó boltívekre - homlokzati polisztirol párkány, natúr - homlokzati polisztirol párkány, kérgesített - véglezáró elem - zárókő, ékkő - kváderkő, sarokkocka- hungarocell oszlop 3 Dimenziós feliratok Ablakszettek kültérre Ha kérdése van vagy segítségre van szüksége, mi segítünk Önnek!

Kültéri homlokzati felirat

Kültéri homlokzati felirat

Feliratkészítésnél figyelembe kell venni a következőket. Ez igencsak nélkülözhetetlen. Ugyanis negyed mp alatt a potenciális vásárló mérlegeli, hogy a honlapon megjelenő információk hasznosak-e vagy sem. Emiatt van elengedhetetlen szükség egy tökéletes feliratra. A 3D logó az elején egy csábító megjelenéssel felkelti a leendő fogyasztó figyelmét. Merthogy felkeltette a leendő vevő érdeklődését, tovább fog informálódni az kiállításán . A weblapon lehetőség van instant megrendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy telefonon keresztül. A siker-orientált 3D logó megjelenítés válik valóban nyereségessé. Minőségi reklámfelirat gyártás telephelyekre. Kivitelezés a fővárosban és környékén. Merthogy a látogatókat célzottan motiválni kell. Ekképpen változik hatékony logókészítő gépezetté a osztagunk. A cégünk által kivitelezett felirat, ami akkor is profilt mutat, ha a tulajdonos éppen valami egészen más dologgal foglalkozik. Akár szenvedélyével is foglalkozhat, miközben a reklámja folyton látható az elhaladóknak. Ebben a témában számos értékes leírást lelhet a weboldalunk blogján.

Stukkó a homlokzatra

Stukkó a homlokzatra

Homlokzati, kültéri díszléc, díszítőelem: - homlokzati polisztirol díszléc: 2 méter hosszúságú ez a díszléc és fehér színű Eps, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Kültéri díszléceink minden épület elengedhetetlen díszítőelemei, pl. ablakok, ajtó kiemelése. Nagy forma és méretválasztékban kapható, egyedi elképzelést is megvalósítunk, helyreállítunk. A kültéri díszítőelemeket, díszléceket ajánlatos kérgesíteni (felület kezelni), hogy tartós és időjárás álló legyen. A kérgesített kültéri termékünket speciális műgyanta bevonattal látjuk el. - íves díszléc: fehér színű Eps, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Két félét különböztetünk meg, a boltívre és az íves falra készült díszléc. Bármilyen díszléc profilhoz eltudjuk készíteni. A méret pontossága érdekébe keresse munkatársainkat a Kapcsolat menüpontban! - homlokzati polisztirol párkány: 2 méter hosszúságú ez a termékünk és fehér színű Eps, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. A polisztirol homlokzati párkánynak három alkalmazási területe van!

Stukkó hungarocellből

Stukkó hungarocellből

A stukkó épületeken - a homlokzaton vagy a beltérben - alkalmazott, eredetileg gipszből (manapság polisztirolból) készült díszítőelem. A reneszánsztól kezdve használják az enteriőr kiképzésében, a falak és a mennyezet tagolásában: a márvány látszatával varázsolja fenségesebbé a belső teret. A plafon és a fal elválasztására a szegélyléc, a mennyezet szépítésére a rozetta terjedt el.

Stukkó, díszléc, dekoráció kültérre

Stukkó, díszléc, dekoráció kültérre

Homlokzati díszlécek: Kültéri polisztirol hab anyagú díszléceink segítségével egyedivé teheti homlokzatát! Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy, a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja, hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék. Önnek csak gyönyörködnie kell a látványban - bosszankodjon és a felújításon gondolkodjon más! És mindez polisztirolból! Polisztirol = könnyű hab anyag, ( hungarocellnek is nevezik) melynek köszönhetően a díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás! Miért minket válasszon,tőlünk rendeljen? Mert beltéri és homlokzati épületdíszítő termékeink polisztirol anyagból készülnek, melynek köszönhetően könnyűek, könnyen kezelhetőek, szállíthatóak.

Tuti menü