Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gipszstukkó gyártás képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Gipszstukkó gyártás - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Gipszstukkó gyártás
Keresés
Találatok száma - 11 db
 Gipszstukkó gyártás egyedi méretben is

Gipszstukkó gyártás egyedi méretben is

Gipszstukkó gyártás A gipszstukkóból készült díszlécek, épületdíszek még ma is nagyon divatosak, egyediek! Bármilyen mintával tudunk készíteni díszléceket! Ha a meglévőt szeretné pótolni, akkor eljuttat hozzánk egy darabot belőle, vagy ha egy teljesen más mintát szeretne, egy rajz is elég nekünk! Válasszon termékeink közül és mi elkészítjük Önnek gipszből! Kérjen árajánlatot!

A Gipsz Kannelura-Nova Társulat

A Gipsz Kannelura-Nova Társulat

A Gipsz Kannelura-Nova Társulat Napjainkban ismét napirendre került és fontos feladattá vált a régi épületállomány felújítása, a házak ellenszenves síkjainak dekorálása, évszázadok óta elismert és gazdag művészeti motívumok segítségével. Cégem alapításával otthonosabbá, ízlésesebbé szeretném tenni környezetünk, lakhelyünk világát. E nemes és természetes anyag felhasználásával felidézhetjük a múlt századok csodálatos és gazdag építőművészeti motívumait, hangulatvilágát. A díszítéstől szinte 'felöltöznek' a falak, megváltoznak a méretek, a helyiség arányaiban kedvezőbbé válik. A falszögletben végigfutó díszléc, rozetta és az ívekkel kombinált mennyezeti és fali keretek teljesen átalakítják a belső összképet.Ezzel az egyre divatosabb díszítésmóddal teheti Ön épületének homlokzatát, belső tereit ízlésesebbé, hangulatosabbá. Munkámat tapasztalt szobrászok közreműködésével végzem, katalógusunk kínálatával tesszük átláthatóbbá és könnyebbé választását. Cégünk vállalja külső és belső épületdíszek tervezését, gyártását és elhelyezését, továbbá szaktanácsadással tesszük könnyebbé Önnek a választást. Megrendelőink bizalmát termékeink szolid eleganciájával, megbízható minőségével és mérsékelt áraival igyekszünk elnyerni és megtartani. Szabó János ügyvezető

Arthitec Stúdió

Arthitec Stúdió

Az Arthitec Stúdió egy épületszobrász stúdió, amelynek két évtizedes szakmai múltja van, kiváló szakmai ismerettel, dinamikusan fejlődő fiatal munkatársaival a legkülönbözőbb igényeket is magas fokon ki tudja elégíteni, a vállalt feladatokat maximálisan tudja teljesíteni. Munkásságunkat az új, kihívásokat rejtő, valamint a régi, hagyományokat is figyelembe vevő módszer jellemzi. Tervezésnél és kivitelezésnél a megrendelő igényeit vesszük figyelembe. Több, mint száz családi ház,- étterem - üzlethelyiség -régi épület felújításánál, kivitelezésénél bizonyítottuk szakmai hozzáértésünket.

Dema decor

Dema decor

Belsőépítész csapatunkkal bármilyen stílust, teret és használati funkciót betöltő elképzelést meg tudunk valósítani, az otthona hangulatához és az Ön egyedi elképzeléseihez igazodva. A megoldások egyénenként eltérnek, az egyszerűbb, letisztult vonalvezetéstől a díszesebb, tagoltabb díszítésig. Ennek érdekében lakás dekorációs elemek széles választékát kínáljuk. Családi vállalkozásként, több mint 10 éve foglalkozunk gipsz stukkó elemek gyártásával, tervezésével és szerelésével, valamint ehhez szorosan kapcsolódó klasszikus és funkció- nális gipszkarton felületek kialakításával. Gipsz termékeink szálerősítettek, tömörek, kiváló minőségű gipszből készülnek. Saját, nagy kapacitású gipsz-gyártórészleggel rendelkezünk, ezért a megrendeléseket gyorsan, rugal- masan, rövid határidővel és rendkívül kedvező áron tudjuk teljesíteni. Gipsz díszléceink, rozettáink és egyéb díszítő elemeink nagy részéből raktárkészletet tartunk, így mennyiségtől függően a kért gipsz stukkó akár 1-2 napos határidővel is rendelkezésre áll.

Díszítőszobrászat

Díszítőszobrászat

Ez egy baráti társaság Weblapja ami hosszú évek munkakapcsolatából alakult. Törzsét, - vázát - az építőiparban dolgozó szakemberek alkotják. Így tehát Magánvállalkozók, Betéti Társaság, Korlátolt Felelősségű Társaság vezetői és dolgozói. Tervezéstől a beköltözésig, a teljes vagy részleges felújításig, a karbantartástól a kertépítésig állunk megrendelőink szolgálatára. Egyedi megbízás esetén közreműködünk az ingatlan hasznosításában vagy adás-vételében. Weblapunkon szerteágazó tevékenységünket mutatjuk be röviden: Tervezés, statikai-, gépészeti tervezés; földmunka, betonozás, vasbetonszerelés, kőműves munkák, zsaluzás, ács-és tetőfedő munkák; gépészet, festés-mázolás, hideg-, és meleg burkolatok készítése ; különböző építészeti műtárgyak (medencék , támfalak ,...) építése . Belső építészet, lakberendezés, bútorok és felszerelési tárgyak, dísztárgyak egyedi igények szerint (bővebben a Dísztárgy készítés , reprók pontban került kifejtésre); Kertépítés és kertgondozás kő edények, kaspók készítése. Tisztelettel: Kelemen Gyula

Gipsz kutya

Gipsz kutya

Gipsztanya. Üdvözlöm a Gipsztanya nevű oldalon. A nevem Borda Krisztán, díszítőszobrászattal foglalkozom. A szakmám magába foglalja a gipszdíszítő elemek gyártását és helyezését. Formától-mintától függetlenül bármi megvalósítható. Fő profilom az egyedi tervezésű gipsz ajándéktárgyak gyártása. Címerek, logók, kabalák, mesefigurák stb. Jelenleg próbálom feléleszteni a 80-as évek borozó hangulatát. Ha emlékeznek annak idején minden vendéglő falát ezek a gipszhordók díszítették. Én ezeket a hordó díszeket gyártom olyanra, amilyet ön szeretne. Ráfaragom akár a vendéglőjének logóját, a legkedvesebb vendég arcképét, kedvenc autóját stb.. Ezen az oldalon csak és kizárólag az általam gyártott termékekkel találkozhat. A belső tereket, illetve külső homlokzatokat csak a kétkezünk álltal gyártott gipszdísszel végezzük.Ami időálló, egyedi, míves, és méretre gyártott. Nem holmi műanyag, hungarocel gagyi, ami olcsó. De ugye a kínai puma sem puma. Nem mindegy mit hordunk, ezáltal az sem mindegy az otthonunk hogyan díszítjük. Nem beszélva arról aki élőterét nem természetes anyagokkal veszi körül, az nem természetes emberré válik. A társadalom erre tart. Mi nem ..

Gipszdíszítés

Gipszdíszítés

Stukkó, Gipszstukkó, Gipszdíszítés, Épületszobrászat, Gipszmunka Épületek külső és belső díszítése, kivitelezése gipsz, kerámia és cement anyagú díszítőelemekkel. Restaurálás és Rekonstruálás középületeken, műemlékeken és magánházaknál. Belsőtéri stukkó, gipszstukkó, díszítés: gipszrabicból különböző idomok, díszek kialakítása , dongaboltozat és keresztboltozat készítése beltéri párkány és rejtett világítás gipsz korlát, oszlop, oszlopfő rozetta díszek, egyéb stukkók, stb. Kültéri stukkó, gipszstukkó, díszítés: Homlokzati párkány, konzol és különböző gipsz anyagú díszítő elemek gyártása helyezése cementrabicból vakolt párkány és más motívum gipsz és műkő korlát, oszlop, oszlopfő stb.

Int-Ext Decor

Int-Ext Decor

Cégünk és partnereink teljes körű szolgáltatást nyújtanak Önnek a külső és belső átalakítási és díszítő munkáira. Ha kell megtervezzük az Ön által elképzelt belső teret, legyártjuk az egyedi díszítőelemeket, biztosítjuk a szükséges segédanyagokat és az Ön igényeinek megfelelően kivitelezzük otthonát. Palettánkon 2003 márciusától szerepel a Ledekor bőrtapéta, mely a magyarországi Leder Line Kft találmánya és szabadalma, melynek Szlovákiában kizárólagos forgalmazói vagyunk. A Ledekor változatos színskálájával a mindennapok szürkeségét tehetjük kellemessé és változatossá. A Ledekor 100%-ban természetes alapanyagból készül, kiválló hő- és hangszigetelő, és folyékony felhordásának köszönhetően egyszerűen, toldásmentes és esztétikus felület érhető el akár bonyolult íves boltozatokon is.

Lk-Stukkó-Art

Lk-Stukkó-Art

Tevékenységi köreink Fő profilunk a gipsz-stukkó. Ezen elemek tervezése, gyártása, kivitelezése. Vállaljuk egyedi elképzeléseinek megvalósítását, például: átjárók, boltívek kialakítását, oszlopok, holkerek, párkányok gyártását, elhelyezését.

Hirdetés
Nagy és Benvenutti Épületdíszítés

Nagy és Benvenutti Épületdíszítés

Vállalkozásunk több, mint 10 éve foglalkozik épületszobrászattal. Közismertebb nevén stukkó, illetve gipszstukkó készítésével, gipsz díszítéssel. Különböző termékeket készítünk gipszből, általában belső terekbe. Gyártunk és szerelünk rozettákat, díszléceket, párkányokat, rejtett világításokat, oszlopokat, posztamenseket, konzolokat, korlátokat, kandallókat, kialakítunk boltíveket. A külső épületdíszeket régebben szintén gipszből, ma már szinte teljes egészében Austrotherm hőszigetelő anyagból kialakított úgynevezett 'mag'-ra felhordott kéreganyagból gyártjuk. A gipszstukkó elemek gyártásán kívül a szerelést is vállaljuk. Épületdíszítés és homlokzat díszítés esetén mindazokat a profilokat és mintákat, melyeket gipszből gyártunk, igény esetén kéregerősített hőszigetelő anyagból is készíthetjük. A kéregvastagság a szokásosnál vastagabbra is kérhető, így jobban ellenáll a sérüléseknek. A kíváncsiskodók nem tudják az ujjaikkal a kérget benyomni, az erős igénybevételt is sérülés nélkül bírja. Gipszkarton szereléseknél boltívet, ellipszist, rejtett világításokat alakítunk ki, polcokat építünk, falfülkéket alakítunk ki. A kváderezett homlokzatoknál tetszőleges mintájú kváderezett felületet tudunk kialakítani. A kőműves feladata legfeljebb a vakolás és simítás marad a kváderek között. Vállalunk munkát az ország bármely részén. Eddigi munkáink sem korlátozódnak csak Heves megyére.

Zilahy Épületszobrászat

Zilahy Épületszobrászat

A Zilahy Épületszobrászat 1986-ban jött létre. Fő kivitelezési, területünk épülethomlokzatok és belső terek gipsz-stukkó rozettáinak, díszléceinek és egyéb díszítőelemeinek restaurálása, vagy újragyártása, továbbá családi házak és más épületek díszítésének tervezése és kivitelezése egyéni elképzelés alapján Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a klasszikus és a modern díszítőelemek. A cég megalapítása óta számos magánépület, üzlethelyiség, iroda, panzió, szálloda és középület külső és belső tereit díszítette, felújított számtalan műemlék, vagy műemlék jellegű épületet. Kérjük, tekintsék meg elkészült munkáinkat és a termékkatalógusunkat. Zilahy Épületszobrászat

Tuti menü