Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gipszstukkó beltérre képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Gipszstukkó beltérre - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Gipszstukkó beltérre
Keresés
Találatok száma - 6 db
Daubrava Festő Kft.

Daubrava Festő Kft.

Festék, tapéta és gipszkarton szaküzlet: - Lafarge gipszkarton - Tasso üvegszövet - Caparol hőszigetelő rendszer - Gipszstukkók forgalmazása - Festékek - Hazai és külföldi tapéták - Minőségi szerszámok nagy választékban - Színkeverés igény szerint A felsorolt anyagokkal technológiai kivitelezést is vállalunk.

Fürich Dekor

Fürich Dekor

Fürich József üzemmérnök vagyok, 15 éve foglalkozom épületszobrászattal, gipszstukkó készítéssel, és pár éve a tanításával is. Szolgáltatásaim ( gyártás és tanítás): -épületszobrászat, gipszstukkó, gipsz díszítőelemek gyártása (rozetta, oszlop, lábazat, fejezet, léc, rejtett világítás, konzol stb.) -családi címer készítése (gipsz, műkő, öntött beton) -műkő öntőforma, zsalubetét készítés (műgyanta, gipsz, polisztirol) -műkő vagy beton párkány, profilos medence fedlap, kerítés fedkő -medence üvegmozaik mintázat, kép készítése.

Gipszdíszítés - stukkó

Gipszdíszítés - stukkó

Épületek külső és belső díszítése, kivitelezése gipsz, kerámia és cement anyagú díszítőelemekkel. Restaurálás és Rekonstruálás középületeken, műemlékeken és magánházaknál. Belsőtéri stukkó, gipszstukkó, díszítés, Sarok stukkó és futó stukkó elemek, Díszek és egyéb idomok készítése, Beltéri és homlokzati párkány stukkó.

Gipszstukkó, rozetta, épületszobrászat - Stukkó-Nívó

Gipszstukkó, rozetta, épületszobrászat - Stukkó-Nívó

Hogyan teremthető meg lakásában a harmonikus környezet az épületszobrászat révén? Ismerkedjen meg a Stukkó-Nívó belsőépítészeti munkáival! Gipszstukkók, gipszkarton álmennyezet, díszítőfestések - Belsőépítészet. A Stukkó-Nívó tapasztalataival és munkáival örömmel segít Önnek is elképzelései realizálásában! Tekintse meg az épületszobrász munkája nyomán születő egyedi stukkókat!

Laki Épületszobrász Zrt.

Laki Épületszobrász Zrt.

Az építészet az egyik azon iparágak közül, amelyeknek megadatott, hogy maradandót alkothassanak. Büszke és boldog vagyok, hogy jómagam is ebben élek és dolgozom nap mint nap. Csodálatos élmény, de komoly felelősség is egyben. A díszítőművészet alkotásai - legyenek azok kézműves termékek vagy ipari gépekkel gyártott díszítőelemek - mindig látszó felületeken jelennek meg, tehát jelentősen meghatározzák egy épület megjelenését. Márpedig az arra érdemes épületek idővel, az adott korra jellemző műemlékké magasztosulhatnak. És itt ne csak színházakra és múzeumokra gondoljunk! Nem ritkán híres művészek, tudósok vagy politikusok lakóhelyei is közönség által látogatott hellyé válnak. Így tehát nem tudhatjuk, hogy melyik épület esetében dolgozunk a jövő műemlékén vagy a jelenkort jelképező majdani szimbólumon. Ezért fontos, hogy minden megbízást, minden munkát ugyanolyan felelősséggel és lelkesedéssel végezzünk el.

Lőri stukkó

Lőri stukkó

Üdvözlöm! Kovács Lőrinc vagyok! Gipszstukkó gyártással foglalkozunk amelyekkel szebbé teheti házát! Reméljük , hogy Önök is találnak ízlésüknek megfelelő terméket választékunkból, és bízunk abban, hogy vásárlónk vagy partnereink között üdvözölhetjük.

Tuti menü