Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb kő díszítések, épületdekoráció képes leírás - Stukkó.tlap.hu
részletek »

Egyéb kő díszítések, épületdekoráció - Stukkó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: stukko.tlap.hu » Egyéb kő díszítések, épületdekoráció
Keresés
Találatok száma - 32 db
 Beltéri és kültéri kőburkolat

Beltéri és kültéri kőburkolat

Kőburkolat, kőburkolatok: A Stegu kültéri kő utánzatú burkolatai természetes anyagokból, cement és terméskő felhasználásával készülnek. A burkolólapok felidézik a természetben lévő különböző kövek alakját, színét és formáját. Kiválóan alkalmasak kerítések építésére, lábazatok, kandallók díszítésére és egyedi stílusú lakások és üzlethelyiségek kialakítására. A viszonylag könnyű elemeket elasztikus és diszperziós ragasztó felhasználásával ragaszthatjuk betonra, téglára, gázbetonra, Ytong-ra. A Stegu gipsz alapú burkolat kizárólag nedvességtől védett helyen alkalmazható. A burkolat emulziós festékkel festhető, illetve különböző mechanikai megmunkálásra alkalmas, akár fűrésszel is. Megfelelő (minőségi) ragasztó felhasználásával a gisz alapú elemek ragaszthatóak betonra, téglára, gázbetonra gipszkartonra. A gyártó mind a kül-, mind a beltéri burkolatokhoz kínál sarokelemeket is, így az élek kialakítása vágások nélkül megoldható.

 Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

Manpet megoldások - árnyékolástechnika, redőny, roletta

A külső és belső tereknek az árnyékolása hasznos kiegészítői napjainkban a régi, vagy modern családi házaknak, társasházaknak, üzemépületeknek, vagy irodáknak. Az árnyékolás tetszőleges beállításával érhetjük el, hogy mennyi fény jusson be az adott épületbe. Védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől. Tekintse meg termékeinket és biztos, hogy megtalálja az Önnek megfelelőt!

Ábrahám kőfaragó

Ábrahám kőfaragó

Műhelyünk 1977 óta foglalkozik kőfaragással, műkőkészítéssel. Sírköveink, elsősorban egyedi tervezésűek, és az ország számos temetőjében megtalálhatóak. A sírköveken kívül, vállaljuk épületek külső, és belsőépítészeti kőmunkáit, a legszebb nemes kövekből, és kiváló minőségű műkövekből. Továbbá vállaljuk régi kövek felújítását, restaurálását, javítását.

Alakart Ipar- és Képzőművészeti Kft.

Alakart Ipar- és Képzőművészeti Kft.

Kő. Bárhol is lelnek rá, a megbízhatóságot, folytonosságot, a természet erejét, a nemesség érzetét jelképezi; mindezen ismérveknek egy olyan kombinációját, amelyet egyetlen más természetes építőanyag sem nyújt. Jelenlétünk kezdeteitől egészen a 21. századig a kő menedék és szentély. A mai építészetben használt anyagok közül a kő az, amelyiket az emberiség a kezdetektől fogva használja. Az anyag, amely azóta sem változott csak a megmunkálás technikái, a felhasználás módjai, és ezáltal az alkalmazhatóságának területei bővültek. A templommá alkotott építmények hirdetik az istenek jelenlétét, a kőből épült erődítmények és paloták a hatalmon lévők erejét szimbolizálják. A görögök, rómaiak, egyiptomiak, aztékok és inkák épületei ma is csodaszámba mennek, és tudatják: a kő örök.

AltamirArt Kft.

AltamirArt Kft.

Cégünk a Spanyolország északi részén fekvő Altamira barlang után kapta nevét, ahol a paleolit kori ember a falakon lévő rajzokkal hagyta névjegyét' az utókorra . Ezeket az alkotásokat még napjainkban, a XXI. században is meg lehet csodálni. A maradandóság, tudatosság - amit a képek sugallnak felénk - vezérelt bennünket is abban, hogy olyan termékeket forgalmazzunk üzleteinkben amelyek hasonló értékeket képviselnek. Üzletünk elnevezése szimbolikus értelmet kapott, mivel termékeink sokfélesége egyedivé, harmonikussá varázsolja és kiemeli otthonát napjaink áradatából, tartósságukkal megteremtve továbbá a legmagasabb minőségi és esztétikai színvonal kézzelfogható valódiságát.

Balastro Kft.

Balastro Kft.

A tégla, mint dekoráció. A tégla majdnem olyan hosszú múltra tekint vissza, mint maga az emberiség. Kezdetben az egyiptomiak a Nílus iszapjából készítettek téglát, melyet a napon szárítottak ki. Az égetett téglát a mezopotámiaiak használták először. Az egyre fejlődő építészet lehetővé tette, hogy a napjainkban is igen népszerű múlt századi bontott téglák ne merüljenek feledésbe, hiszen még ma is számos kitűnő építészeti bizonyítéka van.

BatuBaTi

BatuBaTi

Cégünk, mely 2006-ban alakult a természetes kőburkolatok iránti egyre növekvő igénynek igyekszik megfelelni Indonézából importált termékeinkkel. Fő profilunk természetes kőburkolatok nagy- és kiskereskedelme. Cégünk közvetlen importőr, viszonteladók jelentkezését is várjuk. Az általunk forgalmazott termékek fagy-és kopásállóságuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak nagy igénybevételnek kitett felületek (bankok, irodák, üzletházak,várótermek) burkolására is. Bemutatótermünk jelenleg kialakítás alatt áll,ezért amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését,kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és előzetesen megbeszélt helyen és időben személyesen is megtekintheti árukínálatunkat.

Brick packing

Brick packing

Bontott nagyméretű téglából ,szeletelt díszburkoló dekorok,bordűrök és rozetták! Külső és belső felületek mediterrán díszítő burkolására és dekorálására! Pl.: falra,lábazathoz,konyhai pulthoz,bár pulthoz,téli kertbe,kerítésre.Felhasználása sokszínű ,egyre nagyobb teret hódít!Egyre népszerűbb díszítő elem!

Burkolás, térburkolás

Burkolás, térburkolás

Cégünk múltja 40 évre tekint vissza. Akkor alapította meg édesapám önálló hideg burkoló vállalkozását. Akkor még kisiparosnak hívták. Az ő keze alatt tanultam ki a szakmát minden fortéjával,nehézségével együtt. Később követtem a családi hagyományt és saját céget alapítottam,amely már a modernkor követelményeit maximálisan kielégíti. Cégemben csakis szakképzett,és szakmai gyakorlattal rendelkező mesterembereket foglalkoztatok,hogy Önnek a legjobbat tudjuk nyújtani.Cégünk székhelye Budapest. Munkáink is Budapest és környékére terjed ki. Vállaljuk panel lakások,családi házak,üzletek,irodák illetve udvarok,járdák,terek,parkok stb...burkolását/térburkolását. Mindent ami burkolást igényel.

Hirdetés
Dekor Park

Dekor Park

A Dekor Park márkanevet a Tuno Kft. keltette életre 2006-ban. A vállalkozás már 1992 óta tevékenykedik az építőiparban, s most új oldalát megmutatva a természetes kövek világába kalauzolja el Önt. Rohanó világunkban természetessé vált az a törekvés, hogy időnként megpihenjünk. A kövek magukban hordozzák az időtlenség nyugalmát és megnyugtató harmóniáját. Vigye el Ön is otthonába a kő adta enteriőrt, és élvezze annak természetes hatását! Mi segítségére leszünk a megfelelő kő kiválasztásában, a felület megtervezésében, a kivitelezésében egyaránt. Reméljük segítségére lesz a tájékozódásban, s ha bármilyen kérdés merülne fel Önben, forduljon hozzánk bizalommal.

Ép-Design Bt. Keszthely

Ép-Design Bt. Keszthely

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Flinstone

Flinstone

Aki azzal a céllal látogat el hozzánk, hogy a Flinstone természetes díszítőköveiből válassza ki azokat a semmi mással össze nem hasonlítható anyagokat, melyek finom eleganciával felöltöztetik majd épületét, 20 évszázad hagyományával és örökségével találkozik. Az út hosszú volt az aquincumi tábor útjait ürömi lapos kővel burkoló vagy a csatornák árkait befedő római legionáriusoktól napjainkig.

Gordius Max

Gordius Max

A Gordius Max. Kft 1996-ban alakult, mint betéti társaság, majd 2000 - től mint korlátolt felelősségű társaság működött tovább jogutódként. A vállalkozás fő profilja az építőipari szakmunkák mindegyikére kiterjed, így cégünk kulcsrakész épületek generál kivitelezését is vállalja. 2005-től a vezető térkő gyártók anyagait forgalmazza és kivitelezi a Kft. A minőségi és precíz munkában 9fő gyakorlott szakember és kiemelkedő szaktudású managemant van segítségünkre. A Gordius Max Kft. megalakulása óta számos építőipari generál kivitelezési munkát, épület rekonstrukciót valósított meg. Főbb megrendelőink: Szekszárd Város Önkormányzata, Tolna Megyei Önkormányzat, Szekszárdi Vagyonkezelő Kft., Magyar Államkincstár Tolna Megyei Igazgatósága.

Gránit Szabó

Gránit Szabó

A Gránit Szabó Kft. mint vállalkozást Szabó István Dezső alapította 1978-ban. Kezdettől fogva síremlék készítésével foglalkozott, az elején műkőből, majd folyamatos fejlesztések után és követve a piac és a vevők igényeit , márványból illetve időtálló és szinte örök életű gránitokból készülnek a köveink Cégünk később kibővült , mint családi vállalkozás, tagjaik Szabó István Dezső és fia Szabó Viktor kőszobrász mester és Szabó Krisztina marketinges szakemberrel. Mára már kis és nagykereskedelemmel is bővült a profilunk, hiszen Cégünk a legmegbízhatóbb forrású bányákból importálja a természetes köveket és hozza haza Magyarországra, Mi így vagyunk képesek a legszebb köveket a lehető legkedvezőbb áron biztosítani és értékesíteni. Időszakos árengedményekkel és akciókkal dolgozunk, valamint szolid, piacképes árakkal és pontos határidővel próbálunk mind az egyéni ügyfeleinknek, mind a szakmába dolgozó kollégáink igényeinek megfelelni.

Hamukő a természet varázslatos építőköve

Hamukő a természet varázslatos építőköve

Pénzügyi szakértők bevonásával az a döntés született, hogy vásárolják fel a kitermelésre alkalmas területeket, vagy a már működő cégeket, és ezzel próbáljanak monopolhelyzetbe jutni a bányászás terén. Ez a folyamat a mai napig tart, s immár 8 országban van működő bányája a közben cégcsoporttá fejlődött vállalatnak. 1996-ban Magyarország is felkerült a cégcsoport vásárlói listájára, a Kispamacs Kft -nek köszönhetően. Mivel logisztikailag központi helyet foglal el az ország, már a kezdetekben felmerült a nyersanyag feldolgozásának ötlete is. Ezt a Kispamacs Kft vállalta, így a nyugat-európai országokba rendelt termékek egy részét Magyarországon dolgozták fel. 2006-ban a 10 éves sikeres együttműködésnek köszönhetően a cégcsoport egy európai feldolgozó és kereskedelmi központként működő leányvállalat magyarországi megalapítását határozta el. A leányvállalat neve M.M.T. Mines. Co. Hungary lesz. A cég vezetésével a Kispamacs Kft igazgatóságát bízták meg. Ezzel a bővítéssel immár 2700 ember dolgozik azon szerte a világon, hogy az Ön házába, kertjébe tökéletes minőségű és minden évben új és új termék kerülhessen.

Hatyka és Társa

Hatyka és Társa

Cégünk fő profilja, minőségi válogatott bolgár terméskövek és segédanyagai forgalmazásának kis- és nagykereskedelme, valamint kivitelezése. Kereskedésünkben a termésköveken kívül, kerti tavak, szökőkútmedencék, csobogók, és vízesések is kaphatóak. Továbbá az általunk forgalmazott terméskövekből egyedi elképzelés szerint megrendelésre vállaljuk kerti grillek, szalonnasütők, kemencék, kerti dísztárgyak elkészítését . Egyéb szolgáltatásaink: Földmunka, tereprendezés, park- és kertépítés, mélyépítés, közművek, csatorna és vízvezetékek, utak, járdák sétányok, lépcsők és műtárgyak építése, javítása és fenntartása tanácsadással. Kőműves munkák, tapétázás, festés, mázolás, burkolás, teljes lakásfelújítás.

Jadrija burkoló- és kertépítő család

Jadrija burkoló- és kertépítő család

Örök üzenet és design a természettől, a föld mélyének titkait feltáró rejtély, végtelen forma- és színvilág, megszelídített őserő. Ez a kő, mely a legsokoldalúbb és legősibb építőelemünk. Alkalmazzuk a családi házaktól, reneszánsz palotákon és modern központokon át, a legújabb high-tech trendek szellemében épült házakig és ipari létesítményeken egyaránt. A kő az egyediséget és a sokszínűséget képviseli az építészetben, legyen szó márványról, gránitról, porphyrról, mészkőről, quarzitról vagy megannyi más típusról. Cégünk a kőben rejlő végtelen lehetőséget használja fel a Jadrija burkoló- és kertépítő család tagjaival. Számtalan egyéni igény figyelembevételével készíthetünk burkolatokat, falazatokat, lábazatokat, egyedi építményeket, díszíthetünk velük, sőt használati tárgyak is készülhetnek belőlük.

Tuti menü